24 Pads

Electrostimularea corporală

Electrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai fermă, musculatură tonifiată, cele mai bune rezultate în tratamentul anticelulitic și remodelare corporală.

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel arzând calorii și grăsimi aflate în exces în organism. Masajul cu electrostimulare este o formă pasivă de slăbit, datorită căreia nu va mai trebui să faci aerobic sau fitness.

Știai că?
Electrostimularea poate fi, pentru un maxim de efect, îmbinată cu terapie cu infraroșu, cu împachetări cu creme de termosudație, anticelulitice sau alte creme cu acțiune asupra imperfecțiunilor estetice. Remodelare corporală cu Professional 24 Pads!

Beneficii

 • musculatură tonifiată;
 • o mai bună circulație sanguină și limfatic;
 • refacerea elasticității pielii;
Vezi listă prețuri

Întrebări frecvente

Cum funcționează aparatul 24 Pads?
PROFESSIONAL 24 PADS DISPLAY RECEPTIE

Professional 24 Pads

Unul dintre cele mai complexe aparate de ELECTROSTIMULARE și aparate de slăbit ce oferă tratamentul principal în slăbirea în circumferință, eliminarea celulitei (aparat anticelulitic revoluționar), tonifierea și remodelarea corporală. Professional 24 Pads aduce unic în electrostimulare contracții complexe și complete de tip izotonic și izometric, generand efecte mai rapid si rezultate de lungă durată.

Professional 24 Pads – aparatul de electrostimulare care a adus inovația în tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală!

Caracteristici aparat de electrostimulare Professional 24 Pads:
9 programe presetate ce oferă siguranța unor tratamente anticelulitice efectuate automat;
24 de electrozi prevăzuți cu interior siliconat pentru o mai mare fiabilitate dar și un grad sporit de confort pentru pacient
Master Level Control care permite mărirea intensității generale cu 22% și astfel obținerea unor rezultate mult mai rapide în lupta cu celulita și remodelare corporală
Durata de tratament ajustabilă 15-30-45-60 minute oferă o mai mare flexibilitate dar și posibilitatea compunerii unor ședințe și tratamente extrem de complexe
Panou digital ce furnizează pe toată durata tratamentului anticelulitic informații complete: timpul rămas până la terminarea ședinței, tipul de contracții și alternanta contracție/relaxare, tipul de program stabilit – toate pentru a oferi terapeutului o mai bună întelegere a tratamentului efectuat.
Posibilitatea de a regla diferit intensitățile fiecărui electrod în parte sprijină terapeutul în stabilirea unui tratament anticelulitic personalizat în funcție de imperfecțiunile tratate.

Beneficii

 • accelerarea circulației sangvine;
 • creșterea ratei metabolice;
 • mărirea capacității de absorbție a nutrienților de către piele;
 • îmbunătățirea circulației periferice;
 • eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală;
 • realizarea unui spectaculos lifting facial nechirurgical;
 • eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine;
 • accelerarea sintetizării de colagen și elastină;
 • tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene;
 • echilibrarea tranzitului intestinal;