Remodelare corporală

Echipa New Body Med

Bacăințan Iulia

Registratură

Independența este vitală pentru mine, tocmai de aceea în viață mă ghidez după motto-ul “Totul sau nimic” pentru că nu îmi place incertitudinea.

Mă definesc o perfecționistă, extrem de atentă la detalii, cu o pasiune pentru limbile străine, drept urmare am obținut o diplomă în “Limbi Moderne Aplicate”. Să ajut oamenii din jurul meu îmi dă o stare de bine dar nu pot tolera falsitatea, minciuna și egoismul. Tocmai din dorința de a citi dincolo de cuvinte, am absolvit și un master în “Dezvoltarea și managementul resurselor umane”.

Nu în ultimul rând, iubesc arta în orice formă a ei și îmi face o deosebită plăcere să fac o femeie să se simtă și mai frumoasă printr-o sedință de make-up.

Iova Alexandra

Specialist slăbire asistată și celulită

Mã numesc Alexandra Iova, am absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Psihologie din Sibiu. Mereu am fost fascinată  de homeostazia corpului uman și de factorii ce perturbă echilibrul său.

Altfel spus, mi-am găsit o pasiune în a mă documenta în ceea ce privește dezintoxicarea fizică și psihică.

Din vremea facultății, am descoperit importanța menținerii unei balanțe ideale între o minte sănatoasă și un corp sănătos și astfel m-am ghidat în a găsi un domeniu de activitate unde le pot împreuna pe amandouă.

Cristea Roxana

Nutriționist-Dietetician

Sunt absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, specializarea „Nutriție și Dietetică” și a programului de masterat „Nutriția și calitatea vieții”.

Pe lângă nutriție și biochimie, sunt pasionată de fitoterapie și îmi place să fiu la curent cu ultimele noutăți din acest domeniu.

Am început activitatea de cabinet acum 4 ani și promovez conceptul de STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS.

Mă ghidez după afirmația: „Cea mai bună dietă este cea pe care o poți ține” și îmi încurajez pacienții să își stabilească obiective realizabile.

Cel mai bun rezultat: – 58 de kg.

Câmpean Ioana Nicoleta

Tehnician maseur

Mă numesc Ioana și ma caracterizez ca fiind o persoană sociabilă, de încredere și cu picioarele pe pământ. Am absolvit Facultatea de Științe Economice „Vasile Goldiș” Arad și ulterior m-am specializat ca și tehnician maseur deoarece de mică am avut înclinații spre o meserie care să implice relaționarea cu oamenii, de a-i ajuta și de a le oferi sprijinul meu. Sunt într-o continuă căutare de a descoperi și a învăța lucruri noi despre ființa umană.

Anca Conțiș

Make-up artist

Încă de mic copil, visam să fac ceva dinamic, creativ și artistic care să-mi ofere independență, flexibilitate și mulțumire sufletească.
Întotdeauna am fost fascinată de chipurile umane. Obiectivul meu este să întâlnesc oameni noi în fiecare zi, să le înțeleg preocupările și așteptările, să le acord consultanță și să îmbin pasiunea pentru frumos, creativitatea și simțul estetic, pentru a obține cele mai bune rezultate.
Lucrul pe care îl iubesc cel mai mult la meseria mea este că pot face oamenii să se simtă frumoși și să aduc aportul zilnic la fericirea unei persoane, care să îi redea încrederea în sine.