Recuperare medicală

Echipa New Life Med

Bugnar Diana

Registrator

Mă numesc Diana și am 24 de ani. Mă consider o persoană ambițioasă, calmă și sociabilă, lucruri foarte importante pentru rolul meu. O să îmi dau silința în așa fel încât în cadrul cliniciii New Life Med să aveți parte de cea mai bună experiență în recuperare.

Dr. Benedec Cristian Hans

Medic specialist în Recuperare, Medicină Fizică, Balneologie

Sunt absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și sunt medic specialist în Recuperare, Medicină Fizică, Balneologie. Am știut întotdeauna că voi avea grijă de oameni. Nu am știut de la început cum, dar am găsit o cale despre care eu cred că e cea mai potrivită. Scopul meu este de a va veni în ajutor, de a va fi aproape iar la New Life Med am găsit echipa perfectă pentru a vă rezolva problemele de sănătate cu care vă confruntați.

Cristea Vlad Romeo

Kinetoterapeut

Îmi place foarte mult ceea ce fac, și pot spune că cea mai mare satisfacție pe care o pot avea este faptul că pot lucra cu oamenii pe care îi fac să se simtă mai bine.

Am fost un copil cu o viață extrem de activă și inevitabil m-am confruntat cu diverse accidentări. Odată cu asta  am descoperit și “lumea recuperării fizice” care s-a dovedit a fi domeniul pe care am ales să îl studiez și căruia să mă dedic.

Am început prin diverse colaborări și voluntariate, iar datorită acestor experiențe am ajuns să lucrez cu diverse persoane începând de la copii și până la persoane în vârstă , care mi-au îmbogățit aria de activare în planul recuperări.

Acum mă bucur să fac parte din echipa New Life Med, deoarece scopul nostru este de a recupera fiecare pacient, la cel mai înalt nivel din punct de vedere profesional.

Moldovan Cristina Mihaela

Kinetoterapeut

Sunt absolventă a Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială. În prezent masterandă în Terapie fizică și reabilitare funcțională în cadrul Universității de medicină, farmacie, științe și tehnologie din Târgu Mureș (UMFST). Am ales această meserie din pasiunea mea pentru sport și din dorința de a continua chiar și profesional să fac ceea ce îmi place. Consider că acest domeniu mă ajută să fiu într-o continuă dezvoltare. Mă caracterizez ca fiind o persoană activă, plină de viață, ambițioasă. Sunt o persoană competitivă și foarte sinceră, uneori prea perfecționistă.

Goța Ioana

Kinetoterapeut

Am absolvit Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, specializarea ,,Kinetoterapie și Motricitate Specială”, iar în prezent sunt masterandă la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea ,,Kinetoterapia în Afecțiunile Aparatului Locomotor”. Consider că mă descrie perfect cariera pe care am ales să o urmez întrucât asta este pasiunea mea: KINETOTERAPIA. Sunt o fire sociabilă, calmă și obișnuiesc să empatizez cu oamenii din jurul meu. Ceea ce mă caracterizează cel mai mult este ambiția; nu obișnuiesc să mă dau bătută și caut să evoluez și să mă dezvolt cât mai mult pe plan profesional.

Dușa Mariana

Kinetoterapeut

Cosma Laura

Tehnician maseur

Sunt o fire sociabilă și îmi place să aud lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc niciodată de aceea sunt energică și mereu binedispusă. Țelul meu pe plan profesional este relaxarea fizică și psihică a pacientului. Pentru mine, cel puțin, masajul simbolizează o comunicare non-verbală între nevoile pacientului și răspunsul meu transpus în terapie.

Cozma Iulia

Fiziokinetoterapeut

Mă numesc Iulia Cozma, sunt absolventă a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială. Sunt o persoană prietenoasă, ambițioasă și calmă. Iubesc cariera pe care o am, deoarece prin muncă pot transmite pacienților pozitivitatea și toată bunăstarea mea. Cred în premisa tot răul spre bine și asta încerc să explic și pacienților mei.

Ilie Geanina (Geana)

Antrenor fitness

Geană este întruchiparea mișcării și asta se vede în pregătirea ei:

2010: Facultatea de Sport și Educație Fizică ANEFS Bucureșți

2012: Instructor Steel Tonic, Steel Programs

2013: Carnet de Instructor Sportiv Culturism și Fitness/Gimnastică aerobică

2013: Certificat Fitness Instructor and Personal Trainer Specialized în Cardio Fitness, Body Building and Funcțional Training, Move On

2013: Instructor Sportiv Culturism, Fitness și Gimnastică Aerobică

2013: Instructor Steel Combat, Steel Programs

2014: Certificat Funcțional S.E.T.S.: Small Equipament Training Strong

2014: Certificat Full Spectrum Training, Move On

2014: Instructor Bulgarian Bag, Move On

2014: Advanced Pilates Special Stage, Prozone Fitness Academy

2014: Certificare Instructor Fitness-Aerobic&Antrenor Personal, Prozone Fitness Academy

2016: Ambasador Limitless

2016: Voluntar Smurd

2017: Master Antrenament și Performanță, Universitatea Lucian Blaga Sibiu

2014 –  Prezent: Master Trainer (Formator de aAtrenori Personali) la Wellzone Fitness Academy

2019: Preparator Sportiv la Free Motion România

2019: Formator de Ateliere Relaxare la ARAGV