HImFU este o procedură de distrugere de grăsimi, cu slăbire instantă în cm!

HImFU este tehnologia ce are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală, distrugerea definitivă a unui număr important de adipocite, dar fiind non-invazivă și nedureroasă.

Detalii procedură

Masajul transdermic DermoHealth este o terapie eficientă ce actionează prin intermediul presiunii negative, cu un debit constant pentru a mobiliza celulele adipoase, redistribuindu-le și astfel înlăturând celulita.

Detalii procedură

Crioradiofrecvența este o terapie revoluționară în domeniul slăbitului și remodelării corporale, ce îmbină concomitent criolipoliza, la temperaturi de îngheț (-15 grade) cu rediofrecvența (+60 grade).

Detalii procedură

Vergeturile sunt liniile fine și albe de pe corp, care apar ca urmare a ruperii țesuturilor subcutanate, din cauza creșterii în greutate sau a unor dereglări hormonale.

La Clinica New Body Med  se folosesc stick-uri cu pulbere de diamant abrazive în zona specifică după care se finalizează cu radiofrecvență.

Detalii procedură

Împachetările sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţe și în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi și chiar antirid. La New Body Med puteți beneficia de împachetări anticelulitice cu maxim de eficacitate, care se realizează cu diferite creme şi biogeluri active, pe toată suprafaţa corpului sau pe anumite zone, strict localizate, în funcţie de rezultatele pe care le doriți, se pot alege impachetari atat la cald cat si la rece.

Detalii procedură

Electrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai fermă, musculatură tonifiată, cele mai bune rezultate în tratamentul anticelulitic și remodelare corporală.

Detalii procedură