Masajul terapeutic
NEW LIFE
Face parte din cadrul tratamentului complex recuperator a tulburărilor și leziunilor traumatice și în reeducarea funcțională a sechelelor anumitor boli patologice. În cadrul tratamentului funcțional masajul are efecte pozitive atât în cazul leziunilor și tulburărilor acute, evolutive cât și in cazul bolilor patologice cu evoluție lentă, stimulând vindecarea și scurtând perioada de inactivitate a persoanelor.

Masajul grăbește vindecarea leziunilor țesuturilor moi prin activarea circulației locale și prin stimularea nutriției, contribuind astfel la cicatrizarea mai rapidă a leziunilor. El contribuie la reducerea durerilor, și al contracturilor musculare. Masajul terapeutic redă suplețea țesuturilor, reduce aderențele cicatriciale, previne redorile articulare.

Vezi listă prețuri
Masaj de drenaj limfatic
NEW LIFE
Drenajul manual limfatic este bazat pe dovezi preliminare care arată că masajul limfatic încurajează drenajul natural al limfei. Sistemul limfatic depinde de contractiile muschilor aferenți vaselor limfatice. Masajul limfatic manual folosește o anumită presiune și mișcări circulare ritmice pentru a stimula limfa.

Efectele drenajului limfatic sunt:

  • Întărirea sistemului imunitar;
  • Dinamizarea circulației limfatice în spatiile intercelulare;
  • Ușurarea transportului de acizi grași și colesterol;
  • Curentul limfatic este intensificat de 10-15 ori;
  • Intensificarea schimburilor nutritive;
  • Eliminarea toxinelor din corp;
Vezi listă prețuri