Steel Tonic
cu Geana Genuța
Steel Tonic este un antrenament energic și intens, foarte eficient pentru arderea grăsimilor, tonifierea și definirea tuturor grupelor musculare. Programul combină antrenamentul localizat anaerob (tonifiere) cu antrenamentul specific localizat aerob și antrenamentul aerob total (cardio). Combinația inteligentă dintre aceste forme de antrenament permite generarea de curbe de intensitate optime și lucrează 100% corpul, fără a epuiza rezervele musculare. Rezultă astfel un antrenament simplu însă suficient de dinamic și intens încât să asigure un consum caloric înalt. Activitatea cardio este bazată pe coregrafii foarte ușor de urmat, construite din elemente de aerobic cu impact ușor, alternate cu cele de impact mare (sărituri, marș, alergare, ridicări de genunchi, balans, ridicări de călcâi, deplasări, forfecări, etc) dar care sunt legate între ele în așa fel încât nu există noțiunea de plictiseală. Partea de tonifiere este asigurată de exerciții în care se folosește doar greutatea corpului (genuflexiuni, fandări) combinate cu exerciții în care se folosesc gantere, step sau benzi elastice și care asigură astfel o variație de intensitate.
Vezi listă prețuri
Antrenamentul FUNCȚIONAL
cu Geana Genuța
Antrenamentul FUNCȚIONAL reprezintă o abordare multidisciplinară a mai multor forme și tehnici de antrenament, pentru a îmbunătăți funcționalitatea motorică, biomencanică, cardiovasculară și mentală. Previne accidentările sau afețiunile mușchilor, oaselor și articulațiilor într-o mai mare măsură decât antrenamentul clasic. Îmbunătățește funcționalitatea fiecărei grupe musculare și articulații, stimulând performanțele corpului ca un întreg, ajută la îmbunătățirea posturii și a capacităților noastre de a îndeplini sarcinile zilnice.
Vezi listă prețuri
Cardio FITNESS
cu Geana Genuța
CIRCUITE CARDIO FITNESS cu frecvență cardiacă constantă și cu frecvență cardiacă variabilă.
Vezi listă prețuri
Antrenamente de tip CIRCUIT
cu Geana Genuța
Antrenamentele de tip circuit sunt o formă de îmbunătățire a tonusului și a rezistenței musculare prin folosirea exercițiilor de tip aerob și anaerob de intensitate mare, ce pot fi combinate cu elemente de forță.
Vezi listă prețuri
CIRCUITE PHA (Peripherial Heart Action)
cu Geana Genuța
CIRCUITE PHA (Peripherial Heart Action) – antrenamentul combină exerciții cardio cu exerciții musculare cu propriul corp și/sau greutăți. PHA sau “acțiune cardiacă periferică” este o metodă de antrenament special creată pentru a menține o circulație a sângelui, în tot corpul, pe toată durata antrenamentului.
Vezi listă prețuri
Circuite cu activitate exclusiv musculară
cu Geana Genuța
Aceste circuite, utilizează principiile de antrenament ca și PHA ul (Peripherial Heart Action), însă se concentrează pe lucrul alternativ al grupelor musculare trunchi superior-trunchi inferior, prin schimbarea planului, creându-se astfel un flux sangvin ce stimulează drenajul limfatic și poate stimula secrețiile hormonale.
Vezi listă prețuri