BTL 4000 Premium

Terapia cu ULTRASUNETE

Terapia cu ultrasunete este esențială în diminuarea spasmelor musculare şi a durerii.

Capetele de ultrasunet multifrecvenţă ergonomice BTL sunt echipate cu control vizual şi acustic al contactului. Singurul aplicator independent HandsFree Sono®, ce foloseşte tehnologia unică mondial a câmpului rotativ, permite ca tratamentul să fie unul rapid, eficient, confortabil și cu rezultate instanțe.

Tratamentul cu ultrasunete este una din cele mai benefice proceduri de fizioterapie certificate și studiate la nivel mondial. Aceasta funcționează prin transmiterea vibrațiilor mecanice pendulare, penetrarea și absorbția acestora în corpul uman. Ultrasunetul are ca și caracteristici principale fibrinoliza (Proces de distrugere fiziologică a depunerilor de fibrină - proteină filamentoasă conţinută în sânge cu rol în coagulare) și decontracturarea (relaxarea musculară).

Beneficii

  • Analgezice (scăderea durerii localizate): prin efectul mecanic și termic se ajunge la nivelul rădăcinii nervoase, a ganglionilor limfatici și la nivelul mușchilor;
  • Miorelaxante (relaxare musculară): prin efectul mecanic – înalt indicat în contracția musculară dureroasă, fie ea primară sau secundară;
  • Metabolice: datorită efectului de cavitatie, crește permeabilitatea celulară, de unde și un răspuns rapid și eficient în repararea țesutului lezional;
Vezi listă prețuri

Întrebări frecvente

Cum funcționează terapia și care este procedeul?
Care sunt indicațiile cu cel mai bun răspuns în terapia cu ultrasunete?

BTL 4000 Premium

Cea mai avansată tehnologie din domeniu
Noua gamă BTL-4000 reprezintă un sistem de fizioterapie avansat care include toate cele 4 module terapeutice: electroterapie, ultrasunete, laser și magnetoterapie. Parametrii superiori și spectrul larg de aplicatori și accesorii fac ca această gamă să fie alegerea ideală pentru orice cabinet medical modern.
În timpul dezvoltării lor, toate eforturile s-au concentrat pe proiectarea celui mai avansat sistem tehnologic pentru fizioterapie; un sistem care ar fi confortabil de utilizat, ușor de operat, în același timp oferind cele mai bune rezultate și cei mai buni parametri disponibili.

Revoluționarul HandsFree Sono® este singurul de acest gen din clasa lui: un aplicator fără operator care economisește timpul și reduce oboseala terapeuţilor, făcând, în același timp, terapia mai eficientă.

Cea mai avansată tehnologie din domeniu– BTL România

Handsfree SONO®

Aplicatorul HandsFree Sono® folosește tehnologia unică a câmpului rotativ. BTL a conceput primul aplicator de ultrasunet de pe piaţă care crează un câmp de ultrasunete rotativ controlat electronic fără a fi nevoie de acţiunea terapeutului. Această tehnologie unică permite ca tratamentul să fie unul foarte rapid, eficient, confortabil și reduce oboseala terapeutului.

Tehnologia cu ultrasunete în câmp rotativ este cea mai recentă inovaţie în ceea ce privește aplicatorii cu cristale multiple.– BTL România

Tehnologia câmpului rotativ: Principii

Cristalele de ultrasunete sunt organizate în aplicator ca o serie de emiţătoare de ultrasunete care sunt controlate în timp real de o unitate de procesare. Procesorul care lucrează în timp real activează cristalele individuale în funcţie de parametrii prestabiliţi.

Câmpul rotativ este creat prin activarea secvenţială a cristalelor în timp ce procesorul lucrează în timp real și controlează viteza de rotaţie, puterea de emisie și adâncimea de penetrare a câmpului de ultrasunete pentru fiecare cristal în parte. Controlul precis face ca terapia cu ultrasunet sa fie eficientă și să se desfășoare în condiţii de siguranţă, luând în calcul riscuri precum supraîncălzirea zonelor tratate, care sunt tipice unora dintre tehnologiile staţionare cu ultrasunete.