Terapia VACUUM

Terapia cu vacuum are o acțiune benefică și îndelung utilizată asupra corpului uman, stimulând circulația sanguină spre punctele de contractură cu ajutorul unor cutii de vacuum (ventuze). Astfel, la nivelul zonei de contact dintre piele și cutiile de vacuum se creează o presiune negativă, determinând creșterea presiunii fluxului de sânge în regiunea afectată. Consecutiv se produc substanțe biologic active care stimulează procesele metabolice esențiale, îmbunătățesc semnificativ circulația sanguină, cresc conținutul vital de hemoglobina din sânge, cresc producția de colagen și elastină (necesare vindecării la nivel celular) și ajută la eliminarea grăsimii din organism.

Terapia cu vacuum se numără printre cele mai eficiente metode de tratament în scopul eliminării grăsimilor din organism, realizându-se astfel slăbirea în greutate. De asemenea, terapia cu vacuum contribuie la diminuarea celulitei, precum și la tonifierea și îmbunătățirea elasticității țesuaturilor.

Terapia Vacuum este totodată cunoscută, apreciată și extrem de utilizată în medicină sportivă. Dovadă în acest sens stau urmele lăsate la nivelul tegumentului (reacție normală a organismului care durează câteva zile) ale terapiei de pe corpul sportivilor de performanță.

Principalele beneficii:

  • Accelerează circulația sanguină si limfatică;
  • Stimulează procesele metabolice esențiale;
  • Scade tensiunea musculară;
Vezi listă prețuri

Întrebări frecvente

Care este procesul în cadrul terapiei vacuum?
Cum funcționează terapia vacuum?